ADIYAMAN / KAHTA - Yahya Kemal İlkokulu

Şbt

2. Dönem öğretmenler kurul toplantısı tüm öğretmenlerin katılımı ile  yapıldı. 1. dönemin değerlendirmesi ve 2. dönemin planlaması yapıldı.

Ock

Okulumuz Rehber Öğretmeni Osman DURAN ve İngilizce Öğretmeni Sacide KOÇ tarafından Erasmus+ Akreditasyon Programına (2025 Konsorsiyum Üyeliği) başvuru yaptı.

Ock

Okulumuzda düzenlenen afiş yarışmasında 1. seçilen öğrencimiz Ayşenur KILIÇ'ı tebrik ederiz.

Danışman öğretmen Betül GÜLTEKİN öğrencimizin hediyesini takdim etti.

Ara

15 Temmuz Okul gazetesine eklemek için şiir, resim ve hikâye dallarında düzenlenen yarışmanın 1.cilerine ödül verildi.

Emeği geçen Sultan DOĞAN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Kahta Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu sinema etkinliğine okulumuz 4. Sınıf öğrencileri katılmıştır. emeği gecen proje sorumlularına teşekkür ederiz

Ara

Her geçen gün önemi daha iyi kavranan e-Güvenlik kavramı artık dijital ortamda bireysel güvenlikten öteye giderek, kurumların ve ülkelerin politikalarına dahil olmuştur. Uluslararası geçerliliği olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır

Okulumuz, aralarında ülkemizin de bulunduğu Brüksel Merkezli 38 Avrupa Ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu Avrupa Okul Ağı ( Europen Schoolnet) in değerlendirme kriterleri doğrultusunda, 2023 yılında okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak ve güvenli internet kullanımında farkındalık yaratmak amacıyla uygulamaya konulan ''eSafety Label'' ( Güvenli İnternet Etiketi ) bronz etiketi almaya hak kazanmıştır.

Sacide KOÇ-ELT

Ara

Yahya Kemal İlkokulu öğrencileri okulumuza misafir olan kediyi kendi montlariyla sarıp kendi beslenmeleri ile doyurdular.

Kas

Milli Kültürümüzün parçası olan "Atasözleri ve Deyimlerimiz " öğrenci-veli işbirliği ile üç boyutlu şekillerle tasarlanmıştır. Öğrencilerimiz hayal güçlerini kullanarak deyimleri oldukça farklı şekillerde tasarlamış ve ilginç hale getirmişlerdir. Somut örnekler anlatımı kolaylaştırmış , öğrenmeyi de kalıcı hale getirmiştir. Sergide emeği geçen Öğretmenimiz BETÜL GÜLTEKİN ve öğrenci-velilerimize teşekkür ederiz.

Yahya Kemal İlkokulu

Kas

Programda emeği geçen öğretmenlerimiz  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cevreme Duyarliyim Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında, Yahya Kemal İlkokulu olarak, Filistin temalı bir farkindalik etkinliği oluşturduk.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Filistin için toplanan yardıma kumbarasını bağışlayan öğrencimize teşekkür ederiz.

Ekm

1-C Sınıfı öğrencilerinin Alfabemi öğreniyorum adlı çalışması. Meyvelerle "M" sesini öğreniyorum

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını büyük bir çoşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

NİCE 100 YILLLARA

Ekm

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin Değerler Eğitimi Projesi kapsamında öğrencileriyle beraber hazırladıkları etkinlikler:

Emeklerinden dolayı Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Betül GÜLTEKİN, Kadriye KÜÇÜKKELEPÇE, Bülent ERTAŞ ve Osman DURAN