ADIYAMAN / KAHTA - Yahya Kemal İlkokulu

Ekm

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatma GÜLEŞ tarafından cami ziyareti yapıldı. Çevreme Duyarliyim Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında bugün kız öğrencilerle Haliliye Camiinde öğle namazı kılıp camiyi gezdik. Misafirperverliğinden dolayı cami imamına teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda duzenlenen "Afet Risk Azaltma Projesi"yarismasinda  dereceye giren ogrencilerimiz odullendirildi. Birinci olan öğrencimiz Yusuf ALTINSOY'un projesi değerlendirilmek üzere TÜRK-JAPON Vakfına gönderildi.Emegi gecen idaremize ve ogretmenlerimize tesekkur ederiz.

Sacide KOÇ-ELT

Dereceye giren öğrencilerimiz

1-) YUSUF ALTINSOY (3-C)

2-) YUSUF KEPE  (3-A)

3-)MELİKE KIRGIN  (4-E)

4-) BÜNYAMİN YİĞİT (4-D)

Ekm

İlçe milli eğitim müdürlüğünün projesi kapsamında beden eğitimi antrenörü eşliğinde sabah egzersizlerine başladık.

Ekm

Kod Haftası(Codeweek) erken yaşlardan itibaren çocukların kodlma becerisini desteklemek için Avrupa çapında yapılan bir etkinliktir. CodeWeek 2023 için ülkemizde bu sene " Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılı" teması seçilmiştir. Cumhuriyetimizin 100. yılını anma ve kutlama amacıyla okulumuz Proje Koordinatörü Sacide KOÇ tarafından kodlama etkinliği organize edildi. Katkılarından dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

1/C Sınıf Öğretmeni Kadriye KÜÇÜKKELEPÇE ve Öğrencileri değerler eğitimi kapsamında okulumuz 1. sınıf öğrencilerine kalem yardımında bulundu.

Ekm

Turk-Japon Vakfinin duzenlemis oldugu 2. Afet Risk Azaltma Projesine kaynak saglamak amaciyla okulumuzda proje yarismasi baslatilmistir.Birinci secilen ogrencimizin projesi degerlendirilmek uzere Ankara Turk Japon Vakfina gonderilecektir.

Proje Koordinatörü İngilizce Öğretmeni SACİDE KOÇ ve Okul Rehber Öğretmeni OSMAN DURAN tarafından tanıtım toplantısı yapıldı.

Haz

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Ahmet Çetinkaya idaresinde düzenlenen futbol turnuvasında öğrenciler kıyasıya bir performans sergiledi. Turnuvanın sonunda şampiyonluğu  Bilal Alkan idaresindeki 4/B sınıfımız şampiyon olarak tamamlamıştır. 2. Liği Bülent Ertaş yönetimindeki 4/A sınıfı kazanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

4. Sınıfta okuyan öğrencilerimize kız ve erkek proje ortaokulları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı

Haz

İlçe Milli Eğitim Ve Gençlik Merkezi tarafından organize edilen ilkokullar arası futbol turnuvasında öğrencilerimiz 2.likle tamamladı.Emek harcayan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

4-B sınıf Öğretmeni Bilal Alkan tarafından öğrencilerine mezuniyet tadında yerli mali etkinliği yapıldı.

Mihriban öğretmen ve sınıfına teşekkür ederiz.

Ara

Okul Rehber Öğretmeni Hatice İŞBAR ve öğrencilerimizin hazirlamis oldukları gazetemiz yayınlanmıştır.

Öğretmenimiz Sacide KOÇ'u tebrik ederiz..